beats by dre cheap

Petak je...

Novi masakar.....24-ro mrtvih u starackom domu u V. Britaniji nakon primanja eksperimentalne mRNK injekcije u vremenu od 3 sedmice.... https://vaccineimpact.com/2021/24-residents-dead-in-3-weeks-as-one-third-of-uk-nursing-home-residents-die-after-experimental-mrna-covid-injections/

Da se podsjetimo: "covid-19 vakcina" NIJE VAKCINA; ovaj naziv je provukla farmaceutska mafija pod krinkom pandemije i hitne upotrebe! mRNK injekcija je medicinska naprava za genetsku modifikaciju zivih celija, koja prema priznanju kompanije Moderna radi kao "operativni sistem za softver zivota" sa ciljem prisiljavanja zivih celija da proizvode specificni protein! mRNK platforma je potpuno nova tehnologija, koja nikada prije nije upotrebljena na ljudima, te ne postoje informacije o stetnosti po zdravlje na srednji i dugi vremenski period. Uticaj na zdravlje u kratkom vremenskom periodu vec vidimo... teske alergijske reakcije i umiranje! Svako ko primi mRNK injekciju dobrovoljno postaje dio eksperimenta, tj. labaratorijski pacov!!! mRNK injekcija nije ni legalna niti ustavna! Ovo se odnosi na kompanije Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Johnson & Johnson (za sada). Kompanija Novavax objavila je da su izasli sa novom vakcinom za covid-19 baziranoj na genetskom inzinjeringu i nano cesticama- koristili su DNK insekata! Ni ova "vakcina" nije prosla standardni medicinski proces od 10 godina, te stetne posljedice na srednji i dugi vremenski period nisu poznate. Ja ovu "vakcinu" ne bih pipnuo ni sa motkom od 10 m!!!

Kao sto sam vec upozorio i sto je bilo sasvim ocekivano, novinarske prostitutke pod kontrolom farmaceutske mafije uvjeravaju kmetove da ubrizgavanje eksperimentalne mRNK injekcije nema nikakve veze sa umiranjem nekoliko sati, dana, ili sedmica nakon ubrizgavanja.

U sljedecih nekoliko postova pogledati cemo kako farmaceutska mafija siri propagandu, od duhanske mafije u proslosti pa do propagande u danasnje vrijeme.

Mnogi u BiH i u svijetu jos uvijek se vode mantrom "vjerujemo doktorima i nauci", pa radimo sve sto oni kazu. Ko nevjeruje doktorima i nauci je sarlatan, idiot sa aluminijskom kapom na glavi, vjerski fanatik, itd.

Medjutim, kada su u pitanju farmaceutska mafija i alopatik medicina koja je potpuno pod njihovom kontrolom, vjerovanje u nauku nema nikakve veze sa stvarnoscu. Njihov jedini cilj je ostvarivanje ogromnog profita! Cijena je oko 700 000 mrtvih pacijenata u rukama alopatik medicine svake godine u sjevernoj americi!!!

Posto je petak, ovaj video je za sve dosadasnje, ali nazalost i buduce zrtve koje ce da prime eksperimentalnu mRNK injekciju...Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
29/01/2021 17:01