beats by dre cheap

Neustrasivi aristokrati i glupavi kmetovi

I naravno, pocelo je u selu veselo pa mozemo vidjeti ovakve scene...
Ne brinite kmetovi, ne brinite, objasnjenje je odma stiglo da medicinska sestra ima "POSTOJECE ZDRAVSTVENO STANJE", zbog kojeg gubi svijest.

Hahahaha, zapisite ovaj termin "zbog postojeceg zdravstvenog stanja", na engleskom "the existing health condition" i kako god da se kaze na Njemackom ili gdje god da se nalazite.  Ovaj termin cemo slusati cesto u narednim danima, sedmicama i mjesecima kao izgovor, tj. objasnjenje za  gubljenje svijesti, alergijske reakcije, gubljenje zivota... nista povezano sa mRNK vakcinom!  Barem tako ce aristokrati i bulumenta korisnih idiota skretati paznju sa toksicne vakcine!

Pa imamo nekakvu ministricu u Australiji koja je pozirala kako kobajagi prima covid19 vakcinu.....sa poklopcem na igli...  https://twitter.com/SUSPICIOUSsMIND/status/1336445130535002114

Ili...https://www.rt.com/usa/509081-pfizer-vaccine-fda-bells-palsy-covid/

Itd., itd. itd., nema sumnje da cemo slusati mnogo izgovora kako sve to nije zbog vakcine.....  Bice tu poklopaca na iglama, praznih inekcija, slane vode umjesto stvarne vakcine, igala koje su instalirane na opruzi pa se uvlace u tijelo inekcije umjesto da ulaze u tkivo, i ko zna kakvim se sve trikovima nece sluziti politicari, TV zvijezde i crne rupe...  Ako nasjednete na sve to...joke is on you!

Ipak, mnogo pametnije je poslusati nove informacije koje ima Dr. Francis Boyle, nego slusati i gledati korisne idiote kako padaju po podu i igraju se sa iglicama.

Dr. Boyle: DARPAino biolosko oruzje - vakcina ce usmrtiti mnoge ljude


 

Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
18/12/2020 17:53