beats by dre cheap

Zdravstvo Kanade izdalo UPOZORENJE!

Dakle, od (prazne) price o "sigurnoj" mRNK vakcini kompanije La Pfizer Nostra dosli smo do...upozorenja!  Oh Kanada...prelijepa zemlja kojom rukovode klovnovi, kojima je glavni savjetnik za medicinu...Bill Gates...ili od milja znani kao Gill Bates.....Oooooh Kanada.

Zdravstvo Kanade izdalo je upozorennje:

Osobe s alergijom na bilo koji sastojak u vakcini kompanije Pfizer-BioNTech za COVID 19 ne bi smjele primati vakcinu, kazu mudrolozi u Oooo Kanada zdravstvu.

Pa s obzirom da se u Fajzerovoj vakcini nalazi razni toksicni bullshit, ne vidim zasto bi bilo ko primio ovu vakcinu - cak ako na trenutak zaboravimo da ova vakcina sadrzi novu, nikada prije isprobanu mRNK tehnologiju, koja nije prosla kroz standardnu medicinsku studiju od 10 godina?  

Postoje li kmetovi koji nisu alergicni na toksicne materije?  Ko nije alergican na timerosal, tj. zivu...najtoksicniji metal za ljudski organizam?  Ili mozda aluminijum? Mislis da nisi alergican na aluminijum, uzrocnik gubitka pamcenja?  Hmmmm....  Mozda dzentamicin sulfat i polimajoksin B su dobri sastojci za tebe?  Oni samo izazivaju reakcije od blagih do opasnih po zivot?  Hm, ni to ti nije problem?  Kako bi bilo da si ubrizgas malo beta-propiolakton, koji samo izaziva genetske mutacije i truje jetru, crijeva, nervni i disajni sistem? 
Uostalom, cijela lista tipicnih sastojaka koji bi "mogli" da uzrokuju alergijske reakcije je ovde...http://velikipapak.blogger.ba/arhiva/2020/11/16/4242087

Velika bulumenta idiota u tzv. sluzbenim medijima do prosle sedmice je pricala pricu o "sigurnoj vakcini", izuzev za mali broj pojedinaca koji bi mogli imati samo "blage negativne reakcije".  Sada kazu da niko ne prima vakcinu ko ima reakcije na sastojke u vakcini! 
U Velikoj Britaniji gdje je spodoba koju nazivaju permijer Boris Johnson, ili BoJo izjavio da su "naucnici uspjeli sabiti 10 godina poduhvat (razvoj vakcine) u 10 mjeseci projekat"..... Jah, gdje bi ja bio da slusam ovakve budale kao BoJo.....  Nauka jednostavno ne radi na takav nacin...  Ali, kako kazu kod nas, para vrti gdje burgija nece, zar ne?

Eto kmetovi, prvo su vam rekli da svi mozete primiti vakcinu koja je potpuno sigurna, jer im je valjda kristalna kugla ukazala buducnost.  Sada kazu...nemojte bas svi!

Ja kazem, ako imate imalo pameti...NIKO!

Originalni tekst: https://www.lifesitenews.com/news/health-canada-warns-people-not-to-take-pfizer-covid-vaccine-if-theyre-allergic-to-any-ingredients?utm_source=top_news&utm_campaign=standard

Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
15/12/2020 06:50