beats by dre cheap

UPOZORENJE za zene!

Izvod iz teksta pod nazivom "Nova mRNK vakcina protiv koronavirusa vjerovatno će uzrokovati napad imunih ćelija na ćelije placente, uzrokujući žensku neplodnost, pobačaj ili urođene mane"

Dva hrabra doktora, dr. Wolfgang Wodarg i dr. Michael Yeadon, uputili su prijedlog za administrativne i regulatorne mjere Evropskoj agenciji za lijekove (EMA) u vezi s novim mRNK vakcinama protiv koronavirusa koje je razvio Pfizer / BioNTech. Upozoravaju da vakcine mogu napadati ćelije posteljice, uzrokujući žensku neplodnost.

Doktori podnose peticiju EMA-i za prekid akcije, zaustavljanje hitnog odobravanja novih vakcina sve dok kompanije ne isprave dizajn studije kako bi osigurale da je dijagnoza covid-19 / potvrda podataka tačna, a ne na osnovu pukih, nespecifičnih simptoma i lažno pozitivnih PCR testova visokog ciklusa.

-Doktori upozoravaju da će vakcina protiv koronavirusa prouzrokovati autoimune probleme i neplodnost kod žena-

Doktori upozoravaju da je dizajn studije za ishitrenu, fazu tri kliničkog ispitivanja proizveo lažne podatke koji će dovesti do obmanjujućih smjernica javnog zdravlja i buduće štete po ljude. Šteta koju su detaljno opisali uključuje razvoj auto-antitijela na polietilen glikol (PEG) koja će ne samo učiniti vakcinu manje efikasnom već i uzrokovati alergijske reakcije i neželjene smrtonosne događaje. Nanočestice mRNK (aktivni sastojci) presvučene su PEG-om. Nadalje, vakcine sadrže i ‘mNeonGreen’, sastojak s bio-luminiscentnim svojstvima. Zašto se ovaj sastojak, preuzet od morskih beskičmenjaka, koristi u vakcinama?

Najviše zabrinjava potencijal vakcine da prouzrokuje žensku neplodnost. Namjereno je da mRNK vakcine induciraju imuni odgovor na bjelančevine klasova SARS-CoV-2, ali te bjelančevine klasova (transkribirani tj. transportovaniza replikaciju unutar ćelijskih ribozoma) sadrže i homologni oblik ‘sincitin-1’.

Ovaj prirodni protein (‘sincitin-1’) stvoren je od ljudskih endogenih retrovirusa i odgovoran je za razvoj placente kod sisara i ljudi. Ovaj protein potreban je za uspješnu trudnoću, ali nakon vakcinacije covid-19 imune ćelije pojedinca bit će osposobljene za napad na ‘sincitin-1’ (što dovodi do potencijalnih pobačaja, urođenih oštećenja i neplodnosti). Dizajn studije ne testira mutagene ili reproduktivne nedostatke, ali nauka o mRNK vakcini pokazuje potencijal da uzrokuje dugoročno autoimuno uništenje ženskog reproduktivnog sistema.

Ovo je naravno dobra vijest za eugenicara Billa Gatesa...

https://www.naturalnews.com/2020-12-07-mrna-vaccines-may-cause-body-attack-placenta-cells.html#

Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
08/12/2020 18:10