beats by dre cheap

Veliki Papak u ofanzivi

Leglo satanizma, okultizma i darvinizma, Engleska, prva je odobrila eksperimentalnu mRNK vakcinu sto je naravno bilo za ocekivati!
Eh sada, kako nagovoriti sto veci broj kmetova da volontiraju u ovom eksperimentu i zasucu rukave za eksperimentalni toksicni koktel? 

Rotchajld i njegova farmaceutska mafija imaju plan: koristiti vojne odjele Britanije, SAD i Izraela za psiholoski rat protiv kmetova! 

U narednim danima i sedmicama mozete ocekivati cyber i medijski (elektronski i prinatani) "rat" protiv kmetova.  Nema sumnje da ce Veliki Papak odredjeni postotak kmetova zastrasiti propagandom i da ce napraviti najvecu gresku u njihovim zivotima ubrizgavanjem mRNK toksicne smjese, koju zovu vakcina!

Evo nekih rijeci koje mozete ocekivati u propagandnom ratu koje ce sve moguce vrste prcoljaka da bljuju sa TV ekrana i kompjuterskih monitora:

- ekstrmisti opasni za nacionalnu sigurnost
- teoreticari zavjere
- islamski i krscanski fundamentalisti
- kovidioti (ovaj je zaista oksimoron - ko nece da si ubrizga toksicni shit za koji i sam dr. Kendrick kaze da se ne bi trbao nazivati vakcinom je idiot? hahaha)
- anti- vaxer je anti-semit
- anti-vaxer je negator Holokausta
- anti-vaxer je ubica starih
- anti-vaxer je protivnik nauke
- pokusati ce ukinuti domain nazive web stranica koje kritikuju pro-vakcinase
- itd. itd. itd.

Svo ovo gore pomenuto propagandno smece je naravno potrebno kada pro-vakcinasi nemogu pokazati ni jednu standardnu medicinsku studiju od 10 godina koja bi potvrdila sigurnost mRNK vakcine - jer...psssst....ne postoji niti jedna!

Dr. Mercola objavio je tekst u kojem je detaljnije analizirao kako ce izgledati ofanziva Velikog Papaka (sastavljena od malih prcoljaka, press prostitutki, koruptiranih "naucnika", i ostalog sljama) i mozete procitati ovde: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/12/01/anti-vaccine-propaganda-censorship.aspx

Vi koji radite u zdravstvu vjerovatno cete biti prvi na udaru da primite mRNK vax.  Ako zivite u Kanadi ili SAD kliknite na ovu stranicu: https://www.freedomtaker.com/index.html
Zatim, kliknite na Vaccine Conditional Acceptance, ili Refusal of Vaccines, ili Refusal of Medical Testing, koji god od ovih formulara smatrate odgovarajucim.  Na ovaj nacin imate zakonski oblik odbijanja vakcine. 

Kanadski ustav zabranjuje obaveznu vakcinaciju djece i odraslih, a Ninberg kod zabranjuje medicinske eksperimente na ljudima.  Veliki Papak racuna na cinjenicu da je veliki broj kmetova jednostavno neinformisan o ovim stvarima.  Kao zdravstveni radnik niste pokusni kunic i imate pravo da odbijete bilo koji eksperimentalni prasak ili vakcinu.  Ukoliko vam daju otkaz, mozete ih tuziti, ali OBAVEZNO koristite jedan od gore navedenih formulara.  Kada prezentujete formular potencijalnom vakcinasu, imajte najmanje dva svjedoka ili snimajte audio/ video kamerom!

Za vas u Kanadi ovo je stranica koju trebate drzati u bookmark: https://www.jccf.ca/

Ustavni advokat John Carpay vec je poceo podizati optuznice protiv kanadskih politicara (oligarha i tehnokrata) za povrede kanadskog Ustava.  To je proces koji traje oko 4 do 5 godina, kada cemo poceti vidjeti rezultate ovih parnica, koje ce zasigurno mnoge papke politicare ili otjerati sa pozicija ili ce ih smjestiti iza resetki zatvora.  Ukoliko do sada niste razumjeli vaznost ustava uskoro hocete!

Zbog toga oni sada racunaju na blitzkrieg i pokusat ce zastrasivanjem i velikim rijecima nagovoriti sto veci broj kmetova da prime mRNK shit!

NEMOJTE DOZVOLITI DA VAS ARISTOKRATI ZASTRASE - PROBUDIMO GAVRILA PRINCIPA U SVIMA NAMA!!!

Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
02/12/2020 19:42