beats by dre cheap

Kako funkcionise mRNK vakcina i moguce posljedice

Da bi razumjeli nacin na koji funkcionise mRNK vakcina (teoretski!), potrebno je prvo da razumijemo znacenje termina koji se koriste.

DNK - deoksiribonukleinska kiselina - sadrzi genetska uputstva za specificni razvoj zivih celija i vecine virusa; ima oblik dvostruke spiralne zavojnice

RNK - ribonukleinska kiselina - nastaje transkripcijom DNK molekule; za razliku od DNK molekule ima samo jedan lanac

mRNK - kodirajuca ribonukleinska kiselina; nosi informacije za povezivanje amino-kiselina u svrhu formiranja specificnog proteina (veoma vazna sinteza proteina).

Eto, to je bila kratka obnova iz biologije koje se naravno svi sjecamo iz osnovne skole…ahem…

Dakle, mRNK sadrzi instrukcije za proizvodnju proteina.  Usput receno, protein je najvazniji elemenat imunog sistema, ili kako neki doktori kazu protein je imuni sistem!
Ljudske celije izbacuju mRNK konstantno kako bi omogucile konstukciju, odrzavanje i popravku stvari u tijelu (organi, kosti, tkivo, itd.)
Dijelovi celije interpretiraju kod koji sadrzi mRNK i proizvode amino kiseline, ili kako se nazivaju osnovni blokovi za zivot.

Koristeci funkciju koju posjeduje mRNK, istrazivaci pokusavaju da dizajniraju mRNK koja bi (teoretski!) natjerala celije da pocnu da proizvode proteine, koji oponasaju proteine u specificnim virusima.


mRNK vakcina sadrzi info za proizvodnju proteina, koji pomazu virusu da inficira celije.  Kada je vakcina ubrzigana u osobu (kmeta-volontera), celije u tijelu primaju mRNK molekulu i koriste je kao nacrt za proizvodnju virusnog proteina (teoretski, to je sve sto se dogadja!).   Zatim, ovi proteini koji izgledaju kao mrtav virus bi trebalo da daju uzbunu imunom sistemu, te imuni sistem kao reakciju bi trebao da pocne da proizvodi anti-tijela.

Ukoliko kmet-volonter kojemu je ubrizgana eksperimentalna mRNK vakcina dodje u dodir sa Sars-CoV 2 virusom, anti-tijela koje je proizveo imuni sistem (teoretski, to je sve sto bi se trebalo dogoditi!) bi trebala preopoznati isti protein u virusu.
Ovaj proces pomaze imunom sistemu da prepozna i unisti virus, prije nego virus moze poceti replikaciju i uzrokovati ozbiljnu reakciju i bolest…teoretski!  Kazem teoretski, jer ovakva vakcina nikada prije nije bila primjenjena na ljudima i ne postoji standardni medicinski proces od 10 godina da bi bilo ko mogao da tvrdi da je vakcina sigurna!  Fajzerova tvrdnja da je njihova vakcina sigurna je BULLSHIT!

Medjuti, cjelokupna teorija ima vise rupa nego svajcarski sir!  Na primjer, nije poznato da li mRNK molekula koja je ubrizgana u tijelo moze proci kroz membranu celije, bez izazivanja masovne upale?!   

Cak u kratkom vremenskom periodu mRNK probne vakcine izazvale su neuroloske poremecaje i paralizu kod nekoliko volontera; tesko je reci koliko volontera je zaista imalo teske popratne efekte jer plandemicari lazu o svemu!

Dakle, mRNK vakcina ubrizgava male dijelove genetskog koda, koji prakticno kidnapuju celije vlasnika, specificno govoreci ribozome u celiji koji su zaduzeni za sintezu proteina!
Sta ako ubrizgana mRNK molekula pocne da stimulise celije da pocnu proizvoditi protein koji lici na protein plodnosti, a zatim imuni sistem prepozna taj protein kao pogresan i pocne da napada tvoje hormone?  Cini se da jedan od ciljeva ove vakcine upravo jeste sterilizovanje velikog dijela populacije, posebno ako se zna da iza kompanija koje proizvode vakcine stoji eugenicar Bill Gates!  Upoznajte se sa njegovom ulogom u sterilizovanju zena u Africi i Indiji, zbog cega su njega i njegovu “filantropsku’ organizaciju (bolje reci satanisticki kult) indijci izbacili naglavacke iz zemlje!

Sta ako ubrizgana mRNK  uzrokuje proizvodnju proteina u celijama oka, koje tvoj imuni sistem prepozna kao strane, tj. kao patogen?  Jesi li spreman da rizikujes tvoj vid za “zdravlje javnosti”?

Predpostavka je (jer niko nista nezna sigurno) da bi ubrizgane mRNK molekule mogle cak prodrijeti u jezgro celije!  Papci iz Moderne tvrde da to nije moguce, ali kako zaista mogu da tvrde da to nije moguce?  Ako mRNK moze proci iz krvne plazme kroz membranu u citoplazmu celije i zatim u ribozome, zasto mRNK ne bi mogla penetrirati jezgru celije?  Mnogi bio-hemicari tvrde da ovo jeste mogucnost!  mRNK molekula nije ziva materija i ne posjeduje bilo kakvu vrstu inteligencije ili mehanizma da “odluci” da samo ide unutuar ribozoma, a da ne penetrira jezgru celije.  

Dakle, mozete biti sigurni da ce odredjeni postotak mRNK molekule vjerovatno zavrsiti u jezgrama celija i tada….. tada POCINJU PROBLEMI!  U tom slucaju celije ce poceti da proizvode mnogo pogresnih proteina i rezultat ce vjerovatno biti neravnoteza hormona, maligna oboljenja, otkazivanje organa, kidanje ligamenata i tkiva, gubitak misicne mase, itd. - prakticno skoro svaku bolest na listi hronicnih oboljenja! Sve ovo je moguce kada zeznete DNK molekulu!  Iako se ovih dana o tome ne govori, americka organizacija FDA nikada prije nije odobrila vakcinu za korona virus upravo zbog mogucnosti da potpuno zezne replikaciju DNK molekule.  I sada odjednom, standardna medicinska procedura od 10 godina nije potrebna, vec samo 8 do 10 mjeseci do odobrenja vakcine?  Zbog virusa koji ima smrtnost manju od 1% i test koji koriste,a koji nije predvidjen za detekciju virusa ima 97% lazni pozitivni rezultat?  Nema sumnje da ce Sars-CoV 2 vakcina biti samoubistvo ili ubistvo za mnoge, zavisno kako se gleda.

Ako bi neko pokusao da meni ubrizga ovaj toksicni mRNK koktel (i ne racunajuci sve ostale toksicne materije koje se nalaze uvakcinama i uzrokuju autizam, otkazivanje bubrega, cirozu jetre, itd.), ja imam Bogom dato pravo da se branim oruzjem, i to cu i uciniti! To savjetujem i vama!

Iako aristokrati glume da ih je briga za zdravlje kmetova, to ipak nije tako.  Svrha dugorocnog klinickog testiranja je da otkrije nus-pojave, sto je u slucaju ove vakcine potpuno ignorisano.  Pod izgovorm da je hitno, potpuno su odbacili fazu testiranja na zivotinjama.  Stvarni razlog je cinjenica da su skoro sve zivotinje na kojima su testirali korona vakcine uginule!
Shodno tome, svi kmetovi koje vakcina povrijedi, paralise ili usmrti morati ce sami snositi finansijske troskove, njihova familija u slucaju smrti!  Kako zgodno, zar ne?  Fajzer, Astrazeneka, Moderna itd. oslobodjeni su svake odgovornosti za mogucu stetu.  Igranje ruskog ruleta sa vasim zdravljem je potpuno na vasu odgovornost!
Osim toga, u slucaju smrti dusebrizni aristokrati nikada nece kriviti vakcinu, vec “postojece probleme koji nisu bili detektovani prije primanja vakcine”.

Nemojte misliti da mozete napraviti ciscenje organizma od mRNK vakcine - jednom ubrizgana i to je to.  Kada parce genetskog koda tj. mRNK pocne da kodira nastajanje proteina, vas organizma ce biti ono sto odredi kod u mRNK!  Od toga nema de-toksifikacije!  Nema sumnje da se radi o jednom velikom eksperimentu na globalnoj skali od strane aristokrata - Veliki Papak zeli da genetski modifikuje kmetove!  S kojim ciljem?  Ako zelite da saznate, volontirajte da budete pokusni kunic.  Kao sto sam vise puta do sada ponovio i opet cu, mRNK vakcina nikada prije nije bila odobrena i nije prosla standardnu medicinsku studiju razvoja vakcine od 10 godina.  Price o devedest i koji god broj mi padne napamet su obicni bullshit!  Tek nakon desetogodisnje studije moze se vidjeti je li vakcina relativno sigurna ili ne!!!  Doduse, nacisti su praktikovali slicnu medicinu, tako ko zna?

Ipak, i kod nas u Bosni ima punoglavaca koji vjeruju svaku rijec koja dolazi iz kuhinje aristokrata putem Fajzera, Astrazeneke, itd.  Oni tvrde da je svako ko se protivi “sluzbenom” narativu sarlatan i teoreticar zavjere.
Nemojte puno vremena trositi na punoglavce-kmetove.  Termin “teoreticar zavjere” je izmisljen u prostorijama CIA-e i DARPA-e kako bi na jednostavan nacin deskreditovali opoziciju.  Radi se o dugogodisnjim studijama (aha, prava studija traje dugo!) o manipulacijama ljudskog uma.  O tome mozete potraziti na YTubeu ukoliko vec nije izbrisano.  Nick Begich se bavio tom temom, koji je cini mi se hrvatskog porijekla?

Dakle, umjesto prepiranja sa kmetovima-punoglavcima, pitajte ih da vam pokazu standardnu medicinsku studiju od 10 godina koja dokazuje da je mRNK / korona vakcina sigurna.  Ako vam ne mogu to pokazati, valjda ce nekima od njih sinuti lampica u praznoj glavi.  Nemojte ocekivati da svima sine lampica kada nisu u stanju da dostave dokaz.  Mnogi od kmetova zaista jesu toliko mnogo glupi!  Mnogi i dan danas vjeruju da duhan nije opasan!

Posto su svi politicari, zdravstvena bulumenta i novinarske prostitutke postali nacionalni izdajnici i odlucili da pokorno slijede Velikog Papka, kontra njima ja smatram da imate pravo da znate sta je mRNK vakcina i kakve opasnosti donosi prije nego odlucite da dozvolite nekom idiotu da vam ubrizga taj bullshit u organizam!

Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
27/11/2020 03:16