beats by dre cheap

Ekspert seronje

Sve, ama bas sve sto su "eksperti" probali do sada u vezi (ne tako opasne) pandemije nije imalo uspjeha.  Skoro 250 dana!

Iako PCR test koji koriste za testiranje kmetova nije nikada bio predvidjen za tu svrhu jer ne moze detektovati virus i koristi amplifikaciju koja daje veliki postotak greske, mozemo predpostaviti da odredjeni broj ljudi vjerovatno biva infektiran virusom posto se pridrzavaju neefikasnih mjera kao nosenje maski, distanciranje, itd.

Njihov odgovor.....nastaviti mjere koje nemaju nikakvog efekta.  Veliki Papak (1% "elita") izdao je naredbu i ferman, a njegove sluge u obliku predsjednika, premijera, guvernera, nacelnika i troglavih azbaha kao kod nas bez pogovora slijede Velikog Papka!

Vecina politicara su naravno ili ekstremno glupi ili su u politici radi bogacenja na racun kmetova, tako da od njih nije bilo ocekivati nista drugacije nego da slijede naredbe "odozgo" i seru o mjerama.  O mjerama naravno, nisu razmislili ni dvije nano-sekunde da razmotre imaju li ikakvog smisla.

Stavise, ima  li smisla nastaviti "mjere" koje nisu efikasne 250+ dana?  Vazno je da je naredba dosla od "eksperata" odozgo, iz UN-a.  Vazno je da propali student, hohstapler, kradljivac, i prcoljak Bill Gates palamudi o medicini, jer jer press prostitukama naredjeno da mu daju prostor.  Svako drugi ko bi praktikovao medicinu bez dozvole bio bi proglasen sarlatanom i vjerovatno uhapsen, sasvim opravdano!

Dakle, zasto nastaviti neefikasne mjere protiv virusa?  Kako je uopste bilo ko sa makar dvije mozdane celije mogao povjerovati da hirurska ili platnena maska moze zaustaviti virus.....vecina odraslih osoba vidjeli su makar jednom kako izgleda oprema istrazivaca koji rade u labaratoriju za biolosko oruzje, zar ne?

Mjere Velikog Papka nisu efikasne protiv virusa, ali zato su vrlo efikasne ekonomske sankcije - ekonomija u svijetu je u dronjcima!  Dodatno osiromasiti vec siromasne kmetove kako be ucjena primanja vakcine bila mnogo laksa.

I to ne bilo kakve vakcine.....mRNK vakcina koja nikada nije testirana na ljudima i za koju niko ne zna kakav ce imati efekat na DNK kmetova koji je prime, vakcina za koju su otkazali vecinu sigurnosnih procesa kroz koje mora da prodje i vakcina koja nije prosla studij od 10 godina testiranja i rigoroznog pracenja stanja volontera.....

Posljedice po zdravlje takve vakcine.....nah sitnica.....sve moguce hronicne bolesti!

SVI BiH POLITICARI (U SVIJETU TAKODJE) KOJI SLIJEDE VELIKOG PAPKA SU NACIONALNI IZDAJNICI!
Veliki Papak
http://velikipapak.blogger.ba
13/11/2020 22:25