Veliki Papak

Kmetovi vs. Aristokrati


10.01.2021.

"Blokiranje sunceve svjetlosti"

Prije nego pocnem sa ovom temom jedan brz podsjetnik - ako jos niste vlasnik licnog oruzja, ovo je najbolje vrijeme da postanete!  Iako se nadamo da nece doci do toga, bolje je imati oruzje ako dodje do puskaranja sa aristokratima, zar ne?!  Kako vise otkrivamo njihove planove, tako sve vise raste i mogucnost sukoba.

Ako aristokrati mogu "zakljucati" zemlje u kojima zivimo, moram pitati, kada vec novinarske prostitutke u BiH nece (i svijetu, naravno) - ko je zaista vlasnik zemalja za koje smatramo "nasim"?  Dobro pitanje za jutarnju kafu, zar ne?

Bill Gates.....jah, OPET ON.....prcoljak Bill Gates finansira projekat blokiranja sunca kako bi smanjili nivo suncevih zraka koji obasjavaju nasu planetu i zaustavili navodno globalno zagrijavanje..... bullshiter #1 na ovoj planeti!

Da vidimo sta kaze clanak.

Projekt koji su proveli naučnici sa Harvardskog univerziteta, a uglavnom ga je financirao osnivač Microsofta Bill Gates, za testiranje tehnologije zatamnjivanja sunca za hlađenje globalnog zagrijavanja, u Švedskoj se tiho kreće naprijed.

Znamo o čemu razmišljate - ovo ne može biti stvarno ... ali jest.

Reuters izvještava da Harvardski projekt "planira testirati kontroverznu teoriju da se globalno zagrijavanje može zaustaviti prskanjem čestica u atmosferu koje bi blokirale sunčeve zrake". 

U Švedskoj su planovi za let probnim balonom sljedeće godine već u toku.

Probni balon neće ispuštati čestice u atmosferu, ali „mogao bi biti korak ka eksperimentu, možda u jesen 2021. ili proljeće 2022.“

Ti eksperimenti mogu proizvesti „do 2 kg netoksične prašine kalcijum-karbonata“ koja se ispušta u atmosferu.

-Plan za prigušivanje sunca je loša ideja-

Bill Gates živi je dokaz da vas samo zato što ste jednom učinili nešto vrlo pametno kako biste ostavili trag u svijetu ne mora učiniti pametnom osobom. (aha, zahvaljujuci njegovoj mami koja je bila clan odbora IBM i koja ga je dovela za ruku u IBM, dajuci mu prednost nad svim ostalim kompanijama u to vrijeme!)

Imati hrabrosti igrati se Boga prigušujući sunčeve zrake i misleći da to neće dovesti do drastičnih i nepredvidivih problema, čini taj slučaj prilično očitim.

Ma nemoj zezati...kakve bi probleme moglo stvoriti smanjenje suncevih zraka koji obasjavaju planetu?  Mozda, drastican poremecaj flore i faune, uzrokujuci masovnu glad na zemlji?  Ah, ali Billy Boy je eugenicar, pa bi to bio pozitivan rezultat za njega, a osim toga aristokrati imaju ogromne zalihe hrane u podzemnim bunkerima.  Prema tome to nije problem!

Reuters primjećuje da se projekt - nazvan Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) - poigrava s "nečim s potencijalno velikim i teško predvidljivim rizicima, poput promjena u globalnim obrascima kiše."

"U ovom testu nema zasluga osim što je omogućen sljedeći korak", rekao je Niclas Hällström, direktor švedskog zelenog think-tanka WhatNext? rekao je.

Naravno, ovo prskanje atmosfere opasnim hemikalijama za kontrolu svjetskog vremena traje već decenijama.

U javnosti poznato kao "chemtrails", naziv koji je dosao iz CIA-e i koji je bio trejdmark za oznacavanje "teoreticara zavjere" ismijavajuci ih da se ne radi o prskanju atmosfere opasnim hemikalijama vec "izduvnim gasovima iz avionskih motora"! hahahaha

U tzv. sluzbenim medijima sve ce vise biti tekstova kao ovaj u linku, koji ce stvarati dojam medju kmetovima da geo-inzinjering tek pocinje i da do sada nisu nista prskali u atmosferu, https://www.nytimes.com/2020/10/28/climate/climate-change-geoengineering.html


Dane Wigington iz GeoengineeringWatch.org pružio je mnogo materijala koji pomažu u edukaciji javnosti o tome kako se boriti protiv globalista koji pokušavaju uništiti veći dio čovječanstva u cilju smanjenja svjetske populacije.

Globalisti žele optužiti javnost za klimatske promjene kako bi mogli provesti svoj plan za Novi svjetski poredak s više tiranske kontrole nad masama.

Ali kako Dane Wigington objašnjava kroz svoje obrazovne materijale, globalisti su glavni odgovorni za klimatske krize s kojima se sada suočavamo, a koje su u ovom trenutku vjerojatno najveća prijetnja čovječanstvu.

Originalni tekst:https://vaccineimpact.com/2021/bill-gates-funding-plan-to-dim-the-suns-rays-through-geoengineering/
geoing
geoing
Veliki Papak
<< 01/2021 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31