Veliki Papak

Kmetovi vs. Aristokrati


24.12.2020.

Neustavni Ustav BiH

"Ustavni sud BiH: Odluke o obaveznom nošenju maski i o policijskom satu su neustavne, ali ostaju na snazi."

Eto, sada imate dokaz da BiH vise nije ustavna drzava, vec vlast u BiH ima Veliki Papak! 

Ustav postoji da pruzi barijeru izmedju kmetova i aristokrata, kako aristokrati ne bi mogli raditi sta hoce.  Mnogi ratovi su vodjeni kako bi dosli do Ustava BiH!  Mnoge drzave su imale gradjanske ratove, kao SAD da bi dobili Ustav.  Bez ustavne drzave prava kmetova ne postoje!

Ako vise ne vazi Ustav BiH, ciji zakon vlada sada u BiH? 

Pa kaze dalje:

Ustavni sud je zaključio da miješanje u osnovna ljudska prava i slobode garantirane Ustavom BiH i Evropskom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda, u konkretnom slučaju prava na privatni život i na slobodu kretanja, koje je izvršeno naredbama uskih segmenata izvršne vlasti o obaveznom nošenju zaštitnih maski i o ograničenju kretanja, u konkretnom slučaju kriznih štabova ministarstava zdravstva, kada je izostalo aktivno učešće u donošenju i preispitivanju naređenih mjera od najviših organa zakonodavne i izvršne vlasti, predstavlja kršenje navedenih ljudskih prava i sloboda, navedeno je u saopćenju Ustavnog suda.

Aaaha..."uski segmenti izvrne vlasti"... 

Hmmm, a ko su oni?  To su "krizni stabovi ministarstva zdravstva"...

Nemoj zezat?  A od koga dobijaju naredjenja "ministarstva zdravstva"?

Cik pogodi, cik pogodi?  Od tzv. "Svjetske Zdravstvene Organizacije"... ... ciji trenutni predsjednik nije doktor, vec bjelosvjetski hohstapler, Tedros!

Ko kontrolise "Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju"?

Ahhh, welcome to Veliki Papak! 

U sljedecem postu cu vas konacno upoznati detaljnije sa Velikim Papkom, pa kome i tada ne bude sve jasno, nikada vam nece biti jasno!

Slicna situacija sa "suspenzijom" ustava postoji u vecini zemalja u svijetu, na zalost!

Originalni tekst:  https://saff.ba/ustavni-sud-bih-odluke-o-obaveznom-nosenju-maski-i-o-policijskom-satu-su-neustavne-ali-ostaju-na-snazi/
Veliki Papak
<< 12/2020 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031