Veliki Papak

Kmetovi vs. Aristokrati


12.11.2020.

Otkrivanje karti

Veliki Papak tj. "globalna vlada", ili kako sami sebe nazivaju "1% elita" otkrili su svoje karte. 
Nakon sto su uspjeli dodati funkciju korona virusu (genetsku sekvencu HIV virusa, sto su potvrdili francuski dobitnik Nobelove nagrade Luc M. i profesor prava i ekspert za primjenu bioloskog oruzja Francis B.) i povecati njegovu infektivnost, pustili su virus u promet na najboljem mogucem mjestu...Kina (kineski turisti su najbrojniji i putuju u skoro sve dijelove svijeta).

Uz pomoc medija pod kontrlom, a i onih koji nisu pod njihovom kontrolom, ali ih slijede jer su papci, sirili su propagandu kako nije potrebno zaustaviti saobracajnu komunikaciju sa Kinom, kako bi omogucili sirenje virusa.

Zatim su obrnuli plocu i bez ikakvog srama ili posljedica poceli siriti novu propagandu...maske, distanciranje, unistavanje privatnih biznisa ("lockdown") i napadati efektivne terapije protiv virusa koje je ponudila prirodna medicna. 

Uz upotrebu PCR testa koji ima minimum 80% lazni pozitivni rezultat napumpavali su lazne brojeve o broju mrtvih od korona virusa, jer se pokazalo da stvarna smrtnost od virusa nije cak ni 1%.  Smrtnost od korona virusa pokazala se kao potpuni fijasko za napore Velikog Papka.

Najveci uspjeh imali su u broju lakoumnih podanika koje su uspjeli zastrasiti virusnim baukom.  Zastraseni su se krili na razne nacine, ne usudjujuci se da izadju sedmicama i mjesecima iz kuca, noseci kese na glavama i izbjegavajuci svaki kontakt sa drugim ljudima.  U analima istorije ostace zapamceni kao kovidioti.

Stvaranje psihoze straha imalo je samo jedan cilj od samog pocetka: socijalni kredit baziran na potpunoj diktaturi Velikog Papka, Rotcajldove i Rokafelerove farmaceutske mafije!

Vakcine kao uslov za dobijanje posla, kupvine hrane, putovanje, bankovni racun samo su prva faza.  Ko prezivi vakcine za tzv. smrtonosni korona virus (mRNK vakcina koja ce da izmjeni komplentu strukturu DNK molekule kod kmetova koji je prime, sa nesagledivim posljedicima nakon odredjenog vremena), morati ce se pokoriti mnogim drugim "medicinama", koje farmaceutska mafija ima u planu: obavezni farmaceutski prasci (otrovi) za "sprjecavanje" bolesti "predvidjenih" DNK analizom osoba, a zatim i vjerovatno hemo i radio-aktivna-terapija za "preventivne razloge"!

Ovo je samo jedan mali dio plana Velikog Papka koji je osmisljen u satanistickim palatama engleske tzv. rojal familije i mnogim drugim zabokrecinama korporacijske oligarhije.

Ko je slab ili glup da se suprostvai planu Velikog Papka.....hebi ga, zasluzujete sve negativno sto ce vam se dogoditi!  A sada par dobrih videa za pogledati...

https://www.bitchute.com/video/qOh2Jksagcdp/ (zasto je direktor Fajzer kompanije prodao dionice dan prije vijesti kako je njihova vakcina navodno 90% efektivna protiv korona virusa - je li razlog za to njegovo znanje o tome kakve zdravstvene probleme ce vakcina uzrokovati jednu, tri, pet godina nakon primanja vakcine?)

https://www.bitchute.com/video/ziGK8mZ4yucQ/ (kmetovi dizu ustanake protiv Velikog Papka)


Veliki Papak
<< 11/2020 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930